Σχετικά με εμάς

Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων είναι η Ίος. Η Ios Transfer δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις σας στο νησί μέρα και νύχτα. Στόχος μας είναι να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού, που κάθε χρόνο μαγεύουν όλο και περισσότερο κόσμο, με τον πιο ποιοτικό και ξεκούραστο τρόπο για εσάς.

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σε εκείνους που θέλουν να ζήσουν στα άκρα τη ζωή στο νησί, αλλά δεν έχουν κάποιο εύκαιρο μέσα για να μετακινηθούν. Πολλοί από τους επισκέπτες είναι νέοι, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα το δίπλωμά τους  ή δε θέλουν να φέρουν το αμάξι τους στο νησί ή δε διαθέτουν κάποιο μέσο. Η Ios Transfer δίνει τη λύση και σας προσφέρει υπηρεσίες μετακίνησης με πολυτέλεια, άνεση αλλά πάνω από όλα με γνώμονα την ασφάλειά σας.

Ασχολούμαστε πολλά χρόνια στον τομέα των μετακινήσεων και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του τουρισμού. Οι έμπειροί μας οδηγοί θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να χαλαρώσετε στο κάθισμά σας και να απολαύσετε τη διαδρομή.