Κράτηση Τώρα

Η Ios Transfer λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και είναι στη διάθεσή σας! Θα μας βρείτε στο νησί από τον Μάιο μέχρι και τέλη Οκτωβρίου ώστε να κάνετε τις διακοπές σας μοναδικές αλλά και αξέχαστες.

Από τη στιγμή που θα φτάσετε είμαστε δίπλα σας για να διευκολύνουμε τη μετακίνηση σας στο νησί. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δε θα θέλαμε με κανένα τρόπο να μείνετε δυσαρεστημένοι στις διακοπές σας.

Για αυτό ακριβώς στοχεύουμε στην άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας. Κάθε αμάξι του στόλου μας έχει χωρητικότητα μέχρι και 15 άτομα. Επιλέξτε τώρα ποιο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και κάντε την κράτησή σας. Η Ios Transfer αναβαθμίζει το ταξίδι σας και προσδίδει άλλο άρωμα στην παραμονή σας στο νησί.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Ισχύουν φυσικά και ειδικές τιμές στα πακέτα μας. Τι περιμένετε; Το πανέμορφο νησί της Ίου σας περιμένει να το ανακαλύψετε και εμείς θα είμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας για να κάνουμε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο μαγευτική. Βρείτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο στη σελίδα μας και κλείστε το ιδανικό αμάξι για εσάς!

Κάντε Κράτηση