Ο Στόλος μας

Λόγω των πολλών χρόνων εμπειρίας στο χώρο της μετακίνησης και του τουρισμού πλέον μπορούμε περήφανα να δηλώσουμε πως κατέχουμε ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, ειδικά σχεδιασμένο για την άνεσή σας αλλά φυσικά και για την ασφαλή μετακίνησή σας.

Διαθέτουμε διάφορες υπηρεσίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μετατρέπουμε την εξερεύνηση του νησιού σε μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για μια ζωή…

Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε μια ιδιωτική περιήγηση στο νησί τότε ζητήστε για την υπηρεσία VIP Transfers. Μπορείτε φυσικά να αξιοποιήσετε τη συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών και σε περίπτωση που θέλετε μετακινηθείτε με ασφάλεια και άνεση σε μια άλλη επιθυμητή σας τοποθεσία στο νησί. Για να ανακαλύψετε τις μαγευτικές τοποθεσίες της Ίου μπορείτε να επιλέξετε και την υπηρεσία Island Tours.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει την διεξαγωγή κάποιου γάμου σε ελληνικό νησί. Δεν μπορούμε φυσικά να διαφωνήσουμε πως η ατμόσφαιρα είναι άκρως ρομαντική και για αυτό συμβαίνει αυτό, οπότε πήραμε την πρωτοβουλία να ενσωματώσουμε στο στόλο μας την υπηρεσία Wedding Transfer.

Σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας βρισκόμαστε δίπλα σας και σας προσφέρουμε πολυτελείς μετακινήσεις για να προσθέσετε μια διαφορετική αίσθηση στο γάμο σας.